Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Onze vacatures

Hieronder vindt u de openstaande betrekkingen op het gemeentebestuur die momenteel aangeboden worden door de dienst Human Resources.

 

 

Wilt u voor een van deze functies solliciteren, stuur dan zo snel mogelijk uw kandidatuur en CV naar de dienst Human Resources volgens de instructies die vermeld staan in de vacature.

 

November 2017

Oktober 2017

 

Maart 2017

De gemeente Etterbeek zoekt voor de jeugd dienst : ANIMATOR – BEGELEIDER - LEERKRACHT

Wij zoeken een bij voorkeur tweetalige animator/begeleider/leerkracht om ons animatieteam van de kindergemeenteraad te versterken.

Die gemeenteraad is samengesteld uit Franstalige en Nederlandstalige kinderen van 10 tot 12 jaar uit de gemeente van Etterbeek wonen.

De vergaderingen van de kindergemeenteraad zal maandelijks plaatsvinden. Het zal altijd na de schooldag gebeuren rond 16 u 15 zijn. De weekdag is nog niet besloten.

 

 


 • Om zich kandidaat te stellen voor een functie op het gemeentebestuur kunt u uw motivatiebrief en CV naar het volgende e-mailadres sturen: humanresources@etterbeek.be
   
 • Om te solliciteren voor een functie in het gemeentelijk onderwijs stuurt u uw motivatiebrief en CV naar: education@etterbeek.be. (Opgelet: de Etterbeekse gemeentescholen maken allemaal deel uit van het Franstalige onderwijsnet).
   
 • Indien u in het kader van uw studies een stage wenst te volgen op het gemeentebestuur van Etterbeek (niet-betaalde stage en gedekt door de verzekering van uw school), dan kunt u uw kandidatuur indienen op: stage@etterbeek.be
   
 • De gemeente Etterbeek neemt geen studenten aan, behalve in de verpleegkundige sector (bejaardentehuizen van het OCMW). De speelpleinwerking van de gemeente wordt georganiseerd door de vzw Action Sports en alle kandidaturen voor een studentenjob als begeleider moeten direct aan hen gericht worden.
   
 • Link: http://www.actionsport.be/actionsport-recrute-des-moniteurs.php

 

Opmerking: voor de stages 'kantoorwerk' of 'administratieve functie', die gevolgd worden in het kader van het middelbaar onderwijs, komen enkel kandidaturen uit Etterbeekse schoolinstellingen in aanmerking.

 

Alle spontane sollicitaties (voorzien van motivatiebrief en CV) kunnen tevens per post verzonden worden naar het volgende adres:

Dienst Human Resources

Gemeentebestuur Etterbeek
Oudergemlaan 113
1040 Etterbeek

Document acties

gearchiveerd onder:

Vorige maand november 2017 Volgende maand

november
MaDiWoDoVrZaZo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

 

test