Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Onze vacatures

Hieronder vindt u de openstaande betrekkingen op het gemeentebestuur die momenteel aangeboden worden door de dienst Human Resources.

 

 

Wilt u voor een van deze functies solliciteren, stuur dan zo snel mogelijk uw kandidatuur en CV naar de dienst Human Resources volgens de instructies die vermeld staan in de vacature.

 

Februari 2018

Het gemeentebestuur van Etterbeek zoekt voor zijn dienst Animatie :

Een administratief assistent – niveau C op de dienst Activiteiten voor senioren

Het gemeentebestuur van Etterbeek zoekt voor zijn dienst Stedenbouw :

Een voltijds architect (m/v) voor een vervaringscontract (5maanden)

Januari 2018

Het gemeentebestuur van Etterbeek zoekt voor zijn dienst Middenstand :

Een administratief secretaris - niveau B

 

Het gemeentebestuur van Etterbeek zoekt voor zijn dienst Informatie :

Een voltijdse webmaster


December 2017

De Gemeente van Etterbeek zoekt voor de dienst ‘Personeelsbeleid’:

 

De Gemeente van Etterbeek zoekt voor zijn Netheidsplan:


  • Om zich kandidaat te stellen voor een functie op het gemeentebestuur kunt u uw motivatiebrief en CV naar het volgende e-mailadres sturen: humanresources@etterbeek.be

  • Om te solliciteren voor een functie in het gemeentelijk onderwijs stuurt u uw motivatiebrief en CV naar: education@etterbeek.be. (Opgelet: de Etterbeekse gemeentescholen maken allemaal deel uit van het Franstalige onderwijsnet).
  • Indien u in het kader van uw studies een stage wenst te volgen op het gemeentebestuur van Etterbeek (niet-betaalde stage en gedekt door de verzekering van uw school), dan kunt u uw kandidatuur indienen op: humanresources@etterbeek.be
    Opmerking: voor de stages 'kantoorwerk' of 'administratieve functie', die gevolgd worden in het kader van het middelbaar onderwijs, komen enkel kandidaturen uit Etterbeekse schoolinstellingen in aanmerking.
  • De gemeente Etterbeek neemt geen studenten aan, behalve in de verpleegkundige sector (bejaardentehuizen van het OCMW). De speelpleinwerking van de gemeente wordt georganiseerd door de vzw Action Sports en alle kandidaturen voor een studentenjob als begeleider moeten direct aan hen gericht worden. Link: http://www.actionsport.be/actionsport-recrute-des-moniteurs.php

 

Alle spontane sollicitaties (voorzien van motivatiebrief en CV) kunnen tevens per post verzonden worden naar het volgende adres:

Dienst Human Resources

Gemeentebestuur Etterbeek
Oudergemlaan 113
1040 Etterbeek

Document acties

gearchiveerd onder:

Vorige maand februari 2018 Volgende maand

februari
MaDiWoDoVrZaZo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

 

test