Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Word een kei in klussen dankzij Les Débrouillardes

Volg een van de vijf workshops die Les Débrouillardes organiseert in samenwerking met de gemeente Etterbeek. De lessen worden tegen een lage prijs georganiseerd in het kader van het Duurzaam Wijkcontract “Jacht-Gray”.

 

“De bedoeling van de workshops is om iedereen de kans te geven klusjes op te knappen zonder daarvoor een beroep te moeten doen op een professional”, vertelt Lucie Thieule van de vzw. Van de grondbeginselen van het boren tot elektriciteit, tegelzetten, schilderen en loodgieterij: er is voor elk wat wils!

 

Van theorie naar praktijk

 

“Elke workshop start met een korte theoretische opleiding waarin we kennismaken met het gereedschap. Vervolgens gaan we over tot de praktijk, bijvoorbeeld een gat boren in een draagmuur of tegels plaatsen. En dat alles in een ontspannen sfeer.” Aangezien vzw Les Débrouillardes een subsidie gekregen heeft in het kader van de microprojecten van het Duurzaam Wijkcontract “Jacht-Gray” kunnen zij de workshops, die gegeven worden door professionals, aanbieden tegen de prijs van 10 euro voor Etterbekenaren en 2 euro voor werkzoekenden en OCMW-steuntrekkers. Elke Etterbekenaar kan zich echter voor slechts twee workshops inschrijven. De lessen zullen plaatsvinden tussen maart en juli in de Etterbeekse Haard. Snel inschrijven is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt! Opgelet, de workshops worden gegeven in het Frans.

 

De workshops vinden plaats in de Etterbeekse Haard (Vijverstraat 54). Inschrijven: Kevin Debruyne: kdebruyne@etterbeek.irisnet.be – 02 627 25 46.

 

 

Document acties

gearchiveerd onder:

Vorige maand augustus 2020 Volgende maand

augustus
MaDiWoDoVrZaZo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test