Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Alle gemeentelijke premies met één klik

Alle premies staan voortaan samen op één pagina op onze website.

De gemeente biedt de Etterbekenaren op heel wat vlakken (energie, wonen, veiligheid, duurzame ontwikkeling, enz.) financiële ondersteuning en heeft haar premie-aanbod onlangs uitgebreid. Hoog tijd dus om alle informatie daarover samen te brengen. 

 

Voortaan vind je op een speciale pagina op onze website een overzicht van alle premies die de gemeente uitreikt. De premiepagina is toegankelijk via een nieuw tabblad op de homepagina.

 

Voor elke premie vind je er een samenvatting van de doelstelling en de toekenningvoorwaarden, het reglement en het aanvraagformulier, dat je kunt downloaden en idealiter per e-mail terugstuurt. Sommige premieaanvragen kun je al online indienen. Op termijn zal die mogelijkheid uitgebreid worden naar alle premies. In elk geval zal je binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging krijgen.

 

Vergeet niet om het premiereglement aandachtig en volledig te lezen voordat je je aanvraag indient zodat je dossier volledig is en je je premie snel kunt ontvangen.

 

Deze nieuwe manier van werken voor de premies ligt in de lijn van een uitgebreider project om de administratieve stappen te vereenvoudigen en te moderniseren in het vooruitzicht van de verhuizing van de gemeente naar het nieuwe gebouw op de Jachthofsite.

 

De diensten die betrokken zijn bij de premies blijven bevoegd om alle vragen te beantwoorden, maar voortaan houdt een nieuwe administratieve afdeling zich bezig met de interne verwerking van de premieaanvragen. Op die manier worden alle dossiers op een optimale en identieke manier behandeld.

 

primes-premies@etterbeek.be

 

Document acties

gearchiveerd onder: ,

Vorige maand september 2020 Volgende maand

september
MaDiWoDoVrZaZo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test