Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Jouw aangifte met één klik op police-on-web

Om een klacht in te dienen voor een klein misdrijf hoef je voortaan niet meer langs te gaan op het politiecommissariaat.

Om een klacht in te dienen voor een klein misdrijf hoef je voortaan niet meer langs te gaan in een van de drie politiehuizen van de zone Montgomery. Je kunt namelijk online een klacht indienen op de website www.police-on-web.be .

 

De website is eenvoudig, veilig en snel. Hij werd ontworpen zodat mensen die aangifte willen doen van een winkeldiefstal, een fietsdiefstal of een geval van vandalisme of graffiti. Je klacht moet beantwoorden aan vijf voorwaarden:

 

  • De dader(s) van het misdrijf is (zijn) onbekend.
  • Er werd geen geweld gebruikt.
  • Er werden geen bedreigingen geuit.
  • Er zijn geen gewonden.
  • Het gaat over een niet-dringend geval.

 

Om de veiligheid en de vertrouwelijkheid van de informatie te garanderen, kun je op twee manieren aanmelden: via een token met behulp van je eID (elektronische identiteitskaart) of via een token met een veiligheidscode. De website is zeer gebruiksvriendelijk en maakt daarvoor gebruik van icoontjes. Er is ook hulpcentrum in geval van moeilijkheden.

 

Zodra je je identiteit hebt aangetoond, selecteer je de aangifte of de vraag van jouw keuze en beantwoord je verschillende vragen. Je aangifte wordt vervolgens verstuurd naar de politiezone waar de feiten zich hebben voorgedaan.

 

Je kunt de website www.police-on-web.be ook gebruiken om je alarmsysteem of bewakingscamera te registeren aan de hand van het onlineformulier. Ook aanvragen voor woningtoezicht tijdens afwezigheid (vakantie, ziekenhuisopname) kan je via deze website doen.

Document acties

Vorige maand januari 2021 Volgende maand

januari
MaDiWoDoVrZaZo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test