Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Vrijwilligers vieren feest op 5 december

Een avond om de Etterbeekse vrijwilligers in de bloemetjes te zetten en te bedanken.

Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Vrijwilliger (05/12) willen de organisaties die met vrijwilligers werken in de gemeente hun vrijwilligers bedanken tijdens een gezellige avond van 17 tot 21 uur in de raadzaal van het gemeentehuis (Oudergemlaan 115).

 

Tijdens die gezellige en feestelijke avond kunnen de Etterbeekse vrijwilligers elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen over hun praktijken in een informele sfeer. Bovendien worden er speciaal voor hen een aantal activiteiten voorbereid. Op het programma: workshops over vrijwilligerswerk, buffet, animaties en nog vele andere verrassingen!

 

Hoe vrijwilliger worden?

 

Een beetje tijd vrijmaken voor anderen, mooie ontmoetingen, momenten delen en zichzelf ontdekken... Vrijwilligerswerk is het allemaal! Je kunt individueel of in groep aan de slag als vrijwilliger, in het Frans of in het Nederlands en dat binnen uiteenlopende domeinen: begeleiding van ouderen of personen met een handicap, schoolondersteuning, enzovoort.

 

Als jij je aan dit avontuur wilt wagen, dan kun je een beroep doen op de diensten van Contact Plus. Behalve algemene informatie over vrijwilligerswerk en advies dat is afgestemd op jouw situatie, kan het team van Contact Plus ook verschillende vrijwilligersopdrachten aanbieden in het kader van zijn eigen projecten of bij een van zijn partners die op zoek zijn naar vrijwilligers.

 

Tot slot willen we verenigingen die een duwtje in de rug nodig hebben in het kader van hun activiteiten ook laten weten dat zij een beroep kunnen doen op Contact Plus in hun zoektocht naar vrijwilligers!

Contact Plus - Vrijwilligerswerk

02 649 27 37

vrijwilligerswerk@etterbeek.be

 

Document acties

gearchiveerd onder: ,

Vorige maand januari 2021 Volgende maand

januari
MaDiWoDoVrZaZo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test