Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Zet uw talenten in de kijker om een job te vinden

Actiris lanceert een grote campagne om de vaardigheden van werkzoekenden in de kijker te zetten.

Hebt u geen diploma? Hebt u geen ervaring of beschikt u niet over de gevraagde vaardigheden om te kunnen solliciteren voor een job die u interesseert? Geen paniek! Acht op de tien werkgevers geven toe dat ze vandaag meer belang hechten aan de zogenaamde soft skills. Dat zijn menselijke kwaliteiten die uw persoonlijkheid bepalen en alle dingen die u hebt kunnen doen of leren en die een beeld geven van uw potentieel.

 

Dankzij die gedragsvaardigheden kunt u zich beter integreren in een team, maar ook beantwoorden aan de eisen en waarden van een bedrijf dat op zoek is naar een specifiek profiel. Het is dus geen toeval dat 81% van de werkgevers al een kandidaat heeft geweigerd die niet over die soft skills beschikken.

 

Op basis van die vaststelling lanceert Actiris, de Brusselse Gewestelijke Dienst voor Arbeidsbemiddeling, eind dit jaar een grootschalige communicatiecampagne om werkzoekenden eraan te herinneren dat het belangrijk is om eerder hun attitude in de kijker te zetten dan hun knowhow. Meer informatie over de campagne vindt u op www.actitris.be.

Document acties

gearchiveerd onder: ,

Vorige maand december 2019 Volgende maand

december
MaDiWoDoVrZaZo
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test