Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Zet uw talenten in de kijker om een job te vinden

Actiris lanceert een grote campagne om de vaardigheden van werkzoekenden in de kijker te zetten.

Hebt u geen diploma? Hebt u geen ervaring of beschikt u niet over de gevraagde vaardigheden om te kunnen solliciteren voor een job die u interesseert? Geen paniek! Acht op de tien werkgevers geven toe dat ze vandaag meer belang hechten aan de zogenaamde soft skills. Dat zijn menselijke kwaliteiten die uw persoonlijkheid bepalen en alle dingen die u hebt kunnen doen of leren en die een beeld geven van uw potentieel.

 

Dankzij die gedragsvaardigheden kunt u zich beter integreren in een team, maar ook beantwoorden aan de eisen en waarden van een bedrijf dat op zoek is naar een specifiek profiel. Het is dus geen toeval dat 81% van de werkgevers al een kandidaat heeft geweigerd die niet over die soft skills beschikken.

 

Op basis van die vaststelling lanceert Actiris, de Brusselse Gewestelijke Dienst voor Arbeidsbemiddeling, eind dit jaar een grootschalige communicatiecampagne om werkzoekenden eraan te herinneren dat het belangrijk is om eerder hun attitude in de kijker te zetten dan hun knowhow. Meer informatie over de campagne vindt u op www.actitris.be.

Document acties

gearchiveerd onder: ,

Vorige maand juli 2020 Volgende maand

juli
MaDiWoDoVrZaZo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test