Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

5e seizoen van “L'Auberge espagnole” gaat van start

Kom op donderdag 20 februari de nieuwe projecten ontdekken die hun intrek nemen in de pop-upwinkel in de voetgangerszone van Jourdan!

 

Op donderdag 20 februari om 18 uur wordt het vijfde seizoen van “L'Auberge espagnole” op gang getrapt, de kweekvijver van nieuwe ondernemingen die in 2016 voor het eerst de deuren opende in de voetgangerszone van het Jourdanplein. In totaal zullen vier nieuwe kandidaat-ondernemers om beurten hun intrek nemen in de handelszaak om er hun concept voor te stellen:

 

  • Marie Van Gils (aanpasbare, inclusieve vrouwenlingerie op maat)
  • Yaas (Berberse ambachtelijke producten)
  • Kinamania (lederen schoenen en kleine lederwaren)
  • Sample (ontwerp van persoonlijke juwelen in zilver, verguld zilver en goud)

 

Kom in een ontspannen en gezellige sfeer kennis met hen maken, met een glaasje erbij of een lekker gerecht van een van de foodtrucks. Iedereen die meewerkt aan het project zal erbij zijn!

L’Auberge Espagnole

20 februari 18 uur

Waversesteenweg 331 (voetgangerszone Jourdanplein)

hub.brussels  

Ter herinnering, pop-upstore “L'Auberge espagnole” is een winkel vlak bij het Jourdanplein die werd geopend op initiatief van hub.brussel in samenwerking met de gemeentedienst Middenstand. De bedoeling is om jonge ondernemers die hun commercieel concept willen uittesten kennis te laten maken met hun potentiële klanten zonder al te veel risico te nemen. De kandidaten kunnen gedurende enkele maanden de oppervlakte van 65 m² huren tegen een voordelig tarief. Gedurende de volledige ervaring krijgen de deelnemers persoonlijke coaching om hun project bij te schaven.

 

 

Document acties

gearchiveerd onder: ,

Vorige maand oktober 2020 Volgende maand

oktober
MaDiWoDoVrZaZo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test