Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Werken in de Beckersstraat

De werken voor de heraanleg van de voetpaden en de parkeerplaatsen starten op 10 februari aan de oneven kant van de straat.

In het kader van de bouwplaats op het Jachthof zijn er al wegwerkzaamheden aan de gang aan de zuidkant van het administratief centrum. Ook aan de kant van de Beckersstraat moeten er werken worden uitgevoerd en die zullen iets vroeger dan gepland van start gaan. Het bedrijf Dekempeneer zal er beginnen met de heraanleg van de voetpaden en de parkeerplaatsen aan de oneven kant (tussen de Kazernenlaan en huisnummer 23) vanaf maandag 10 februari.

 

Tijdens de werken wordt het verkeer op de Beckersstraat beperkt. Voor buurtbewoners en leveranciers blijft de straat toegankelijk via het Jean Jolyplein, maar de straat wordt afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Alex Marcettestraat. Ook de Chambérystraat wordt tijdelijk afgesloten voor het verkeer tussen de Nothombstraat en de Beckersstraat.

Na die eerste ingreep, die begin maart afgerond zou moeten zijn, zal het autoverkeer weer toegelaten zijn in de Beckersstraat en de Chambérystraat.

 

Na enkele weken onderbreking zal het bedrijf daarna beginnen te werken aan de even kant van de Beckersstraat. Die tweede fase omvat niet enkel de heraanleg van de voetpaden, maar ook de aanleg van verkeersrempels en de herstelling van het wegdek, inclusief de funderingen. De buurtbewoners zullen later nog geïnformeerd worden over de precieze timing van die tweede fase.

Document acties

gearchiveerd onder: ,

Vorige maand oktober 2020 Volgende maand

oktober
MaDiWoDoVrZaZo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test