Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Het lokaal cultuurbeleid in Etterbeek

Partners in cultuur - Allemaal Etterbeek

Het Nederlandstalige cultuurbeleid in Etterbeek komt tot stand binnen het globale beleid van de gemeente, in samenwerking met verschillende Nederlandstalige partners in de gemeente:

 

:

   

  

 

 

Het Nederlandstalige cultuurbeleid in Etterbeek komt tot stand binnen het globale beleid van de gemeente, in samenwerking met verschillende Nederlandstalige partners in de gemeente

 

Leer onze partners kennen in onze voorstellingsbrochure "Allemaal Etterbeek"  , of vraag een papieren versie via nederlandsecultuur@etterbeek.be

 

Onze nieuwsbrief

 

Het lokaal cultuurbeleidsplan

Het lokaal cultuurbeleidsplan   legt voor elke beleidsperiode de prioritaire doelstellingen vast. Voor 2020-2025 werken we rond 5 prioritaire thema’s: Ontplooiing en talentontwikkeling, Open huizen met ruimte voor ontmoeting, Zichtbaarheid en positie van Nederlandstalige partners in Etterbeek; Initiatief uit handen nemen en Duurzaam en leefbaar.

 

De doelstellingen worden vertaald naar concrete acties, die gebundeld zijn in het jaarlijkse actieplan 

 

De dragers van deze acties zijn de partners van het lokaal cultuurbeleid, maar ook verenigingen en inwoners kunnen een actie indienen.

 

Hebt u zelf een initiatief of idee dat de ondersteuning van onze dienst verdient?
Neem contact op met onze dienst, dan bekijken we samen wat we kunnen doen.

 

De Cultuurraad

De Cultuurraad is een door de gemeente erkend adviesorgaan. De Cultuurraad geeft advies over de inhoud van de jaarlijkse actieplannen en over andere maatregelen die verband houden met het Nederlandstalig leven in de gemeente. De Cultuurraad komt twee keer per jaar bijeen. Je moet niet verkozen zijn om deel te nemen aan deze bijeenkomsten. Iedereen is welkom!

 

Document acties

Vorige maand januari 2021 Volgende maand

januari
MaDiWoDoVrZaZo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test