Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Sections

Aanvraagformulier voor de premie voor de aankoop van een compostrecipiënt

Op initiatief van de dienst Duurzame Ontwikkeling heeft Etterbeek onlangs een nieuwe gemeentelijke premie in het leven geroepen om de Etterbekenaren die een compostrecipiënt willen aankopen financieel te ondersteunen.
 
De gemeente organiseert al enkele jaren workshops waar composteertechnieken aangeleerd worden. Die vinden plaats in de Participatieve Tuinen (Nieuwelaan) en de opkomst is doorgaans groot.
 
Het succes van die workshops toont aan dat de Etterbekenaren interesse hebben voor deze originele manier om afval te recycleren. Velen van hen hadden enkel nog een kleine financiële stimulans nodig om de theorie toe te passen in de praktijk en dat is precies wat de gemeente met deze nieuwe premie wil bereiken!
 
Concreet heeft elk gezin dat in Etterbeek woont en zich er zoals het reglement bepaalt toe “verbindt zijn organisch afval te composteren” recht op de premie. Het bedrag van de premie bedraagt 50% van de aankoopprijs van de compostrecipiënt (met een maximum van 50 euro). Elk gezin krijgt slechts één premie.
 
Hiervoor moet de aanvrager een formulier invullen dat beschikbaar is op onze website of bij de dienst Duurzame Ontwikkeling via e-mail naar duurzaam.etterbeek@etterbeek.be. Dat formulier moet vervolgens teruggestuurd worden naar het gemeentebestuur (via e-mail naar duurzaam.etterbeek@etterbeek.be of met de post naar Oudergemlaan 113) samen met een kopie van de aankoopfactuur en de identiteitskaart van de aanvrager. Belangrijke opmerking: als deze premie jou interesseert, moet je jouw aanvraag uiterlijk drie maanden na de aankoopdatum van de compostrecipiënt aan de gemeente bezorgen. Zo niet, dan zul je de premie niet ontvangen.
 
 
Soort compostrecipiënt die aangekocht werd:  


Aankoopdatum  
- -  
Bij dit document voegen:

 

 

02 627 27 73 – duurzaam.etterbeek@etterbeek.be

Vorige maand januari 2021 Volgende maand

januari
MaDiWoDoVrZaZo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Leven te Etterbeek - Officieel gemeentelijk maandblad

test